Holistic Journey 2 HEALth

Φυσική Ζωή - Ολιστική Υγιεία

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΤΙΚΟ Online Retreat Υγρής/Ελάφρυνσης Διατροφής~ 9-21 Ημερών {ΑΝΘΟΦΟΡΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ}

10 Ιανουαρίου - 31 Ιανουαρίου

€224

”LIGHTEN UP MY DIET”

Χαιρετίζω συνοδοιπόρε!

Πρόγραμμα 10-31 Ιανουαρίου για ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ και ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ!
Χαιρετίζω Συνοδοιπόρε!
Τρείς μήνες μετά την τελευταία μας διαδικασία έρχεται…

Μία διαδικασία έπειτα από αυτές τις Πνευματικές Ιερές ημέρες που περάσαν, στην οποία θα εμβαθύνουμε ακόμη περισσότερο στον ΘΕαυτό μας, ελαφραίνωντας σε ΟΛΑ τα σώματα μας με ΚΥΡΙΟ εργαλείο την ΥΓΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ!


Για 5η φορά δημιουργούμε μια ομάδα όπου ο καθένας εντρυφεί με το δικό του μοναδικό τρόπο και βαθύτερα στον Εαυτό του μέσω της ΔΙΑ-ΘΡΕΨΗΣ(ΤΡΟΦΗΣ) μα φυσικά υπάρχει και καθοδήγηση!

Ετοιμάσαμε αυτό το 9ήμερο ή 21ήμερο για μία ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ, για ένα reset, μα ΚΥΡΙΩΣ για ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ μέσα από μία διαδικασία υγρής-ελάφρυνσης της διατροφής και ΔΙΕΡΥΝΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ως επακόλουθο ατομικά μα και συλλογικά με στόχο την ΥΓΙΕΙΑ σε όλα τα επίπεδα!

ΥΓΙΕΙΑ = ΤΑ 5 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ = ΑΡΜΟΝΙΑ!

~ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΕ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ~

Είναι μια έμπνευση που μου ήρθε να βοηθήσω με τον τρόπο μου και άλλους ανθρώπους που αναζητάνε την Αλήθεια, την Υγιεία και την Γαλήνη. Ο Ιανουάριος ιδιαίτερος μήνας με όχι τόσο εύκολη πρόσβαση σε φρούτα αλλά μέσα σε αυτό θα δούμε τους περιορισμούς του χειμώνα και πώς μπορούμε να κρατηθούμε ελαφριοί σε όλη αυτή τη περίοδο!

Σε ποιους αναφέρεται:

Είναι για σένα που θέλεις να γνωρίσεις-θεραπεύσεις κάτι στο φυσικό σου σώμα, είτε για σένα που είσαι στο δρόμο της Πνευματικότητας-της Αλλαγής, της Αυτογνωσίας-της Προσφοράς θεραπείας σε άλλους και έχεις βαθύτερες αναζητήσεις, είτε βέβαια για οποιονδήποτε άλλο λόγο!
Είναι για σένα που χρειάζεσαι στήριξη στη μετάβαση της διατροφής σου, για σένα που έχεις θέματα υγιείας και δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις γιατί βαρέθηκες τις συνηθισμένες οδούς και οπτικές πάνω στην Διατροφή!

Το Πρόγραμμα που ακολουθούμε:

Σχεδόν μέρα παρά μέρα και ανά 3 ημέρες βρισκόμαστε μια συγκεκριμένη ώρα, να ανταλλάσουμε την εμπειρία της προηγούμενης ημέρας. H διάρκεια της κάθε συνάντησης έχει αρχή-μέση και τέλος. Η διεξαγωγή της βασίζεται πάνω στην Ενεργητική Ακρόαση όλων των συμμετεχόντων!

Στις συναντήσεις κάνουμε κάποιο διαλογισμό – οραματισμό – αναπνοές – δηλώσεις – μελέτη κειμένου – ενεργειακή θεραπεία (ΕσωτερικήΕργασία), κάποια διδακτική ιστορία ή βίντεο και συζήτηση επί του θέματος της Υγιείας-Πνευματικότητας!

Αυτή τη φορά θα υπάρχουν παράλληλα κάποια προαιρετικά αλλά βοηθητικά εργαστήρια-μαθήματα με έξτρα χρέωση-συνεισφορά. Αναπνοής-Διαλογισμού-Υoga Nidra(βαθιά συνειδητή χαλάρωση για άμεση αναζωογόννηση & θεραπεία!)  & Κίνησης [bodywork] με στόχο τη:
καλύτερη διαχείρηση συναισθημάτων
ή για καλύτερη υγιεία των ζωτικών οργάνων της κοιλιάς-έντερο,
ακόμη και για την απελευθέρωση τραύματος από διάφορες ζώνες έντασης όπως τις αποκαλούμε
και ενίσχυση του εγκεφάλου για καλύτερη διαύγεια
όπως και στόχευση για καλύτερη λειτουργία της επίφυσης(!)

Η διατροφή που θα ακολουθεί ο καθένας έπειτα από επικοινωνία μαζί μου και μέσα από την ομάδα ποικίλει και για αυτό δεν χρειάζεται άγχος για τίποτα! Στη πορεία μπαίνουν ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ!

->Μπορεί να είναι από μία συμβατική διατροφή σε κάτι πιο ελαφρύ (π.χ. Καθόλου ζωικά για κάποιες ημέρες ή για κάποιο διάστημα της ημέρας).
->Κάποιος άλλος ίσως θέλει να κάνει ζωντανή διατροφή-ωμοφαγία αν νωρίτερα ήταν vegan.
->Κάποιος άλλος να μπεί σε φρούτα μόνο ή και σαλάτα, ή smoothies ή χυμούς κ.α. που βλέπουμε στη πορεία! Πάντα ο στόχος είναι να ελαφρύνουμε στο μέγιστο με εσωτερική και εξωτερική καθοδήγηση, πλήρη και ισορροπημένα.

Στην πορεία με την καθημερινή σύνδεση μας, αλλάζει το μοτίβο αυτό γιατί η ενέργεια της ομάδας είναι υψηλή και οι αλλαγές γίνονται ΆΜΕΣΑ!

Θα μιλήσουμε και θα προσπαθήσουμε να μπούμε στην θεωρία και πράξη του να τρέφομαι αργά. Ή διαδικασία που θα ακολουθήσουμε θα μας βοηθήσει να εντρυφήσουμε σε ολόκληρο το φάσμα της σωστής ιδανικής θρέψης και η ΣΟΦΙΑ θα αναδυθεί από μέσα σου!

Αν νιώθεις το κάλεσμα για αλλαγή, έλα μαζί μας χωρίς να φοβάσαι την μετάβαση και το πώς θα γίνει. ΕΧΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ!

ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:

 •  Βαθιά αποτοξίνωση του οργανισμού από τοξίνες και μόλυνση από βαρέα μέταλλα
 • Μείωση των φλεγμονωδών διεργασιών
 • Συνολική βελτίωση της υγιείας και αλλαγή τρόπου ζωής.
 • Επαναρύθμιση σώματος και άμεση επανεκκίνηση [reset] σε μικρό χρονικό διάστημα.
 • Εξοικονόμηση χρημάτων διότι λαμβάνεις αρκετή γνώση και γίνεται μεγάλη πρόληψη & αυτοϊαση]
 • Αποτοξίνωση και ομαλοποίηση της λειτουργίας του πεπτικού συστήματος
 • Σημαντική βελτίωση των επιπέδων ζωτικότητας και της συνολικής ποιότητας ζωής
 • Βελτίωση του μεταβολισμού
 • Ενίσχυση ΟΛΙΚΑ του ανοσοποιητικού συστήματος και απομυθοποίηση ως ένα βαθμό σχετικά με το θέμα των βιταμινών
 • Θετική άποψη για τη ζωή και πνευματική διαύγεια
 •  Μείωση της πείνας και η πρόσληψη θερμίδων (μειώνεται η αίσθηση πείνας και επανέρχεται ο μηχανισμός στην αρχική του κατάσταση)
 • Ρύθμιση βάρους πιο κοντά στο ιδανικό (όχι απώλεια βάρους)
 • Βελτίωση της ποιότητας του ύπνου, ρύθμιση του κύκλου ύπνου, πιο συνειδητά, θεραπευτικά και ζωντανά όνειρα.
 • Βελτίωση του δέρματος από σπυράκια-ακμή κλπ. [λάμπει φυσικά]
 • Απελευθέρωση του πλήρους δυναμικού του σώματος.
  • Συνδέεσαι περισσότερο με τον Εαυτό σου και αυτό που σου αρέσει-αγαπάς, έτσι έρχεσαι πιο κοντά στην Οικονομική σου Αφθονία
 • Αναδόμηση – Αναμόρφωση του σώματος [το σώμα ”σουλουπώνεται” φυσικά!]
 • Βελτιωμένες επιδόσεις στον αθλητισμό
 • Συναισθηματική και Νοητική Ισορροπία
 • Έρχεσαι ένα βήμα πιο κοντά στον σκοπό της ζωής σου, στον ΘΕΑΥΤΟ ΣΟΥ (λαμβάνεις και καθοδήγηση)

Η αλλαγή για να γίνει και να διατηρηθεί χρειάζεται να πάμε από τη θέληση στη πράξη και να αφιερώσουμε χρόνο ! Έτσι καλλιεργούμε και την Αυτοπειθαρχία.
Θέλω όπως έχω βοηθηθεί και εγώ μέσα από διάφορες διαδικασίες-Μυήσεις μέ εργαλείο τη Διατροφή να βρείς και σύ τα δικά σου προσωπικά κλειδιά και απαντήσεις!
Να θυμάσαι ότι είναι μαραθώνιος  και χρειάζεται προπόνηση και όχι αγώνας 100 μέτρων! Γι’αυτό λοιπόν κύρια ΠΡΟΘΕΣΗ μου είναι να έρθεις πιο κοντά στον Εαυτό σου, να τον αγαπήσεις, να κατανοήσεις χωρίς ενοχές και επικρίσεις πλέον.

Η ενεργειακή συνεισφορά για τις 9 ημέρες είναι 165€,
Early Bird(Προσφορά) για τις 21 ημέρες, 224€(!) μέχρι 20/12 Δεκεμβρίου και έπειτα 273€.

Τρόποι πληρωμής: Revolut, PayPal ή eurobank-εθνική.
[Μπορείς να κάνεις ακύρωση και να λάβεις όλο το ποσό μέχρι 7 ημέρες πριν την έναρξη του Retreat!]

Σε περίπτωση που δε λάβεις ΑΡΚΕΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ-ΓΝΩΣΗ-ΕΜΠΕΙΡΙΑ από τη διαδικασία μας ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ 50%!
Καλόν είναι να γνωρίζεις, ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος. Αν νίωθεις το κάλεσμα μπορείς να κλείσεις τη θέση σου με κάποια προκαταβολή!:)
Σε περίπτωση ανταλλαγής έστω και μέρος του ποσού ίσως είναι εφικτή!
Επίσης το 10% των χρημάτων πάει σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Η διεξαγωγή των συναντήσεων μας θα γίνεται μέσω zoom. Η κάθε συνάντηση θα αποστέλλεται σε βίντεο με την δυνατότητα για λήψη, όπως και οι πρακτικές που κάνουμε!

Παρακάτω μπορείς να δείς εμπερίες και μοιράσματα ανθρώπων που συμμετείχαν στις 21 ημέρες!

Η διεξαγωγή των συναντήσεων μας θα γίνεται μέσω zoom.
Η κάθε συνάντηση θα αποστέλλεται σε βίντεο με την δυνατότητα για λήψη, όπως και οι πρακτικές που κάνουμε!

Σε καιρούς όπως αυτοί που όλα τρέχουν τόσο γρήγορα ΑΝΑΓΚΗ ΕΣΤΙ να είμαστε ευέλικτοι και έτοιμοι για κάθε αλλαγή ώστε να διατηρούμε την Ισορροπία και την Αρμονία στη ζωή μας σε όλα τα επίπεδα!
Πλέον έπειτα από εμπειρία 5 χρόνων στον δρόμο αυτό εμπιστεύομαι τον εαυτό μου και την διαδικασία μα κυρίως αυτό που με κρατάει είναι η εμπιστοσύνη και οι αλλαγές των ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτό!

Αν το νιώθεις και έχεις οποιαδήποτε απορία συνδέσου μαζί μου έστω και για μια επικοινωνία επί του θέματος στον αριθμό +306986563802!

Μετά το πέρας της διαδικασίας μπορείς να κάνεις επανεξέταση για να γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης σου (μπορεί να πέσουν τιμές χοληστερίνης, ζάχαρο κλπ)
~Το πρόγραμμα και η ημερομηνία ενδέχεται να τροποποιηθεί ανάλογα με τον χρόνο, την ανάγκη και την ενέργεια της ομάδας.

Τέλος, να επισημάνω ότι σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά κάποια αγωγή γιατρού που παίρνει κάποιος και ο όρος θεραπεία έχει την πιό πνευματική έννοια όπου χρησιμοποιείται μέσα στο κείμενο. Δηλαδή την επαναφορά στην αρχική κατάσταση του οργανισμού. Δρούμε Oλιστικά και συμπληρωματικά για το μέγιστο όφελος μας!
Πριν τη συμμετοχή σου θα χρειαστεί να απαντήσεις σε ένα ερωτηματολόγιο.

ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ!!

Απολλώνιος,
ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΑ

ΕΥ ΕΙ ΑΕΙ

Λεπτομέρειες

Αρχή:
10 Ιανουαρίου
Τέλος:
31 Ιανουαρίου
Κόστος:
€224