Holistic Journey 2 HEALth

Φυσική Ζωή - Ολιστική Υγιεία

Φυσική Ζωντανή Θρέψη
Νηστεία – Αποτοξίνωση – Βότανα

Ανάγκη εστί να αναλάβουμε την ευθύνη του εαυτού μας στο 100℅.

Η Υγιεία είναι το μόνο που έχουμε σε αυτόν τον κόσμο, ως δανεικό δώρο και χρειάζεται να το εκτιμήσουμε!

Η λέξη ΥΓΙΕΙΑ αποτελείται από τα πέντε στοιχεία τα οποία μας κρατάνε σε ισορροπία.

Υ= Ύδωρ Γ=Γαία Ι=Ιδέα/Αιθήρ ΕΙ=Ειλί/Πυρ Α=Αήρ

Το “Ι” όπως βλέπουμε είναι στην μέση της λέξης. Είναι ο αιθέρας, η πεμπτουσία που συνέχει τον κόσμο, το σώμα μας, που κρατά σε ισορροπία τα πάντα και τα ενώνει ταυτόχρονα.

Η πρωταρχική ουσία που ενυπάρχει μέσα σε όλα και έξω από αυτά. Το ορατό αλλά και το αόρατο.

Η διατροφή που ακολουθούμε είναι πλήρης σε ότι χρειάζεται το σώμα μας, αγνή ηλεκτρομαγνητική διατροφή πλούσια σε Φώς!

Πλούσια σε αγνή Ενέργεια του ήλιου, της γης, του αέρα, του ύδατος και εν αρχήν ή τέλους του Αιθέρα!

Μαζί μπορούμε να μάθουμε πώς να απορροφάμε όλα αυτά τα στοιχεία στο μέγιστο και να ελαττώσουμε την ποσότητα της τροφής έπειτα από ένα διάστημα.

Μπορούμε να δούμε και να πιστέψουμε ότι πραγματικά αυτό που χρειαζόμαστε είναι ήδη μέσα μας απλά χρειάζεται να το ξαναθυμηθούμε και να συνδεθούμε με αυτό! Να δούμε πως τα πάντα ρεί και πως να το συνειδητοποιήσουμε μέσω της δια-τροφής. Πώς να ρέουμε στην ζωή με ευκολία και χαρά!

Το σώμα μας ότι τρώμε το μεταμορφώνει σε υγρό μέσω της πέψης και έτσι απορροφά τα πιο λεπτοφυή μόρια της τροφής μέσω του αίματος.

Μπορούμε να καταλάβουμε λοιπόν από αυτό ότι η ξηρά τροφή επιβαρύνει το σύστημά μας και δεν θέλουμε αυτό να συμβαίνει συνέχεια.

Η φιλοσοφία και η στάση ζωής που ακολουθώ μπορεί να σου δείξει έναν άλλο πιο φυσικό Ολιστικό τρόπο ζωής που σε ανεβάζει σε άλλα επίπεδα ενέργειας και γνωρίζεις και άλλα πεδία συνειδητότητας.

Επιστρέφουμε στην φυσική κατάσταση ύπαρξης μας!

Μπορεί αυτήν την στιγμή να είναι δύσκολη η κατανόηση του τι ακριβώς εννοώ, όμως η συνεργασία μου με ανθρώπους στο ταξίδι αυτό και από την ίδια μου την ζωή είναι η μαρτυρία της Αναγέννησης, της Απελευθέρωσης και της Ανάστασης!

Με Συμβουλευτική Καθοδήγηση στο θέμα της διατροφής, νηστείας και αποτοξίνωσης (με φρούτα, λαχανικά, χυμούς, νερό, ακόμη και ξηρασία – αποχή δηλαδή από υγρά) με βότανα (κάψουλες-βάμματα, κανονικά πρωτόκολλα αποτοξίνωσης για 3 με 6 ή και 9 μήνες αν χρειάζεται) όπου εδώ η κυτταρική αναγέννηση είναι σίγουρη, αλλά και με αναπνοή, είναι σίγουρο ότι η ζωή σου θα αλλάξει άμεσα.

Ως βαθύτερο εργαλείο χρησιμοποιούμε την υγρή διατροφή, εννοώντας κυρίως αφεψήματα βοτάνων, χυμούς φρούτων και λαχανικών [και συνταγές] και σούπες κατά βάσιν ωμές και λιγότερες βρασμένες.

Αποδεδειγμένα πλέον πάνω από 100 άνθρωποι έχουν αλλάξει τη ζωή τους στο θέμα της διατροφής με Φυσική Απλή Διατροφή αλλά και Υγρή που είναι πιο δυνατό εργαλείο!

Εδώ ενημερωτικά να πούμε ότι υπάρχει μία βαθιά ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΤΙΚΗ Κυριολεκτικά Διαδικασία ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ μέσω της Υγρής/Ελάφρυνσης Διατροφής που λαμβάνει χώρα ανά κάποιους μήνες ή μπορεί να δημιουργηθεί ομάδα αν υπάρχουν πάνω από ένα άτομο που θέλει να κάνει μία μετάβαση – αλλαγή !

Μάθετε περισσότερα για την Φυσική Ζωντανή Θρέψη!

Σεβόμαστε τα Προσωπικά σας δεδομένα Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να σας απαντήσουμε στο μήνυμα που μας στείλατε και για να σας ενημερώνουμε για τις προσφορές μας και τα νέα μας.
Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα σας δεν θα μεταβιβαστούν σε τρίτους.
threpsi-nisteia-diatrofi
threpsi-nisteia-diatrofi

Οφέλη της Υγρής & Φυσικής Ζωντανής Θρέψης:

 • Σωστούς Συνδυασμούς Τροφών [διότι πολλοί συνδυασμοί ΔΕΝ είναι οφέλιμοι]
 • Ρύθμιση Βάρους ΜΟΝΙΜΑ διότι γίνεται αλλαγή νόησης και Διεύρνση Συνειδητότητος
 • Έχουμε περισσότερη πνευματική διαύγεια
 • Καθόλου Πίεση, αλλά Σωστή Καθοδήγηση για να Κάνεις Πολύ Ομαλά & Ασφαλή Βήματα
 • Κοιμόμαστε λιγότερο – Δημιουργούμε περισσότερο
 • Επαναρύθμιση Σώματος και Άμεση Επανεκκίνηση [reset] σε μικρό χρονικό διάστημα.
 • Εξοικονόμηση Χρημάτων διότι Λαμβάνεις Αρκετή Γνώση και γίνεται Μεγάλη Πρόληψη & Αυτοϊαση]
 • Αναδόμηση – Αναμόρφωση του Σώματος [το σώμα ”σουλουπώνεται” φυσικά!]
 • Βελτιωμένες Επιδόσεις στον Αθλητισμό
 • Ενεργοποιείται και εξισορροπείται ο μεταβολισμός
 • Είμαστε πιο θετικοί και αντιμετωπίζουμε τα πάντα με μια αίσθηση αισιοδοξίας χωρίς αυτό να αναιρεί την διαδικασία της αυτο-παρατήρησης και εργασίας με τον εαυτό μας σε ότι μας συμβαίνει
 • Ξυπνάμε με ζωτικότητα, κοιμόμαστε και η ξεκούραση να γίνεται σε κυτταρικό επίπεδο. Έτσι έχουμε και κυτταρική αναγέννηση
 • Αποκτάμε Σοφία,  συνδεόμαστε με την Σοφία του σώματός μας και μαθαίνουμε να το ακούμε
 • Αναπτύσσουμε αρετές, όπως ο Αυτοέλεγχος, η Αυτοπειθαρχία, η Διάκριση, η Συγκέντρωση… η Αυταγάπη
 • Γνωρίζουμε ποιοι είμαστε, Ποιός, Πότε, Πως, Πόσο, Τι και Γιατί κάνουμε ότι κάνουμε στο θέμα της διατροφής και στην ζωή μας 
 • Θεραπευόμαστε από χρόνιους πόνους και ασθένειες & μαθαίνουμε πως αντιμετωπίζουμε τις φλεγμονές στο σώμα μας (ότι τελειώνει σε -ίτιδα είναι φλεγμονή, π.χ. παγκρεατίτιδα – αρθρίτιδα)

Και άλλα πολλά που χρειάζεται ανάλυση άρθρων για να καταλάβουμε πόσο μεγάλο είναι αυτό το φάσμα.
Βέβαια χρειάζεται Πίστη, Αφοσίωση και Θέληση ώστε να επέλθουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα!

Αληθινές εμπειρίες ζωής

Συνδέσου μαζί μου σε αυτό το Ολιστικό Ταξίδι προς την Υγιεία, γιατί σε χρειαζόμαστε για να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο μαζί!

Μάθετε περισσότερα για την Φυσική Ζωντανή Θρέψη!

Σεβόμαστε τα Προσωπικά σας δεδομένα Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να σας απαντήσουμε στο μήνυμα που μας στείλατε και για να σας ενημερώνουμε για τις προσφορές μας και τα νέα μας.
Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα σας δεν θα μεταβιβαστούν σε τρίτους.
Spread the love