Holistic Journey 2 HEALth

Φυσική Ζωή - Ολιστική Υγιεία

Χαιρετίζω,

Ονομάζομαι Μαραμής Γεώργιος Απολλώνιος.

Γεννήθηκα σε ένα χωριό του Ολύμπου ζούσα-ζώ εν μέρει Κρήτη από το 2017, μα Όπου γής και πατρίς τον τελευταίο ενάμιση χρόνο!

Από μικρός ήμουν αναζητητής της Α-λήθειας, και από τα 13 ξεκίνησα να ακούω και να γράφω στίχους Ραπ, κοινωνικοπολιτικού περιεχομένου κυρίως, κάνοντας διάφορα events και πέρασα πολύ ενεργά από διάφορα κινήματα και ομάδες ώσπου το 2017-18 οι συγκυρίες με έφεραν σε ένα σημείο μηδέν. (0=Αρχή/Τέλος)

Ολιστικό ταξίδι προς το Φως

Το μονοπάτι της Αυτογνωσίας, της προσωπικής ανάπτυξης, της φυσικότητας ή αλλιώς πνευματικότητας και το Ολιστικό Ταξίδι προς την Υγιεία, προς το Φως με διάλεξε.

Εργάστηκα σε καθημερινή βάση με τον Διαλογισμό όπου και άρχισε να με μεταμορφώνει.

Το 2018 έγινε η Καρδιακή μου ΑΦΥΠΝΙΣΗ! μέσα από μία θεραπευτική συνεδρία. Ήταν Εκείνη η Στιγμή που Συνειδητοποίησα σε όλα μου τα κύτταρα ότι η Υπηρεσία, η Αγάπη, ο Σεβασμός, η Μη βία, η μη βίαιη επικοινωνία, το Γνώθι Σ’αυτόν είναι Ο Δρόμος προς μία καλύτερη, Υγιή, αρμονική κοινωνία, ένας δρόμος προς την “Φώτιση” και την Νέα Γη.

Η λέξη Υγιεία με έκανε να μπω βαθύτερα σε αυτό το μονοπάτι (ΎΔΩΡ-ΓΑΙΑ-ΙΕΡΟ(ΑΙΘΗΡ)-ΕΙΛΙ(ΠΥΡ)-ΑΗΡ), τα 5 στοιχεία σε ισορροπία!

Εντρύφησα και συνεχίζω αρκετά στο φάσμα της Αναπνοής , της Διατροφής, της Δύναμης και της Λειτουργίας της Προσευχής, του Διαλογισμού και της Ενεργειακής Πνευματικής Θεραπείας!

Η Αναπνοή, ως ΚΥΡΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ σε οτίδηποτε σεμινάριο-εργαστήριο κάνουμε έχει τον 1ο Ρόλο όπως και η Διατροφή για μία Σταθερή Βάση!

Ξεκίνησε το ταξίδι στο 2018 με θεραπείες κατ’οίκον μασάζ και σε ένα χώρο που είχα τότε. Έπειτα εργάστηκα για μία σεζόν σε μία εταιρεία εν ονόματι ‘AEGEO SPAS’. Πήρα αρκετές γνώσεις εκεί και έντρυφησα μετά και στη ρεφλεξολογία.

Έκανα και 2 χρόνια μια σχολή Ηλεκτροβελονισμού/Βασικής Κινέζικης Ιατρικής.

Έκτοτε εργάζομαι εν μέρει ως Ολιστικός Ενεργειακός Θεραπευτής-Εκπαιδευτής, Εμπνευστής-Καθοδηγητής, Συν-Οδοιπόρος
σε προσωπικές συνεδρίες, ή ομαδικές. 

Επίσης ένας ακόμη τομέας που εξειδικεύομαι και εργάζομαι στο κομμάτι της Ψυχικής Υγιείας ως καθοδηγητής/εκπαιδευτής και εμπνευστής είναι μία Αμερικανική Πολυεθνική και αναλαμβάνω τους τομείς της Ευρώπης – Αφρικής και Μέση Ανατολής. 

apollonios-georgios-maramis
apollonios-georgios-maramis
apollonios-georgios-maramis

Σπουδές & εμπειρία

 • ”CONSCIOUS BREATHWORK Instructor {300ωρών} με την Ξανθή Τσιούκα
 • Εκπαιδευτής Breathwork/Pranayama “Life Awareness Project” 150hr +
 • Breatharian HEALing Level 2
 • ΕκπαιδευτήςΘεραπευτής με τεχνικές αναπνοών (Breathwork+Pranayama), {•Πιστοποιητικό στην Ρranayama of Hatha Yoga + Traditional Yoga Nidra (Ύπνος με Επίγνωση που οδηγεί σε βαθιά χαλάρωση και σε διευρυμένες καταστάσεις Συνείδησης) Teacher training, Yoga Alliance}
 • Γνώσεις στην φιλοσοφία της Yoga και Qi Gong,
 • Εκπαιδευτής Breathwork/Pranayama “Life Awareness Project” 150hr +
 • Samma Karuna [Thailand] Multi-Style Breathwork Practicioner and Facilitator Program
 • Dan Brule Fundamentals Breathwork
 • Μαθητής και εκπαιδευτής “The Wim Hof Method” κ.α.}
 • Θεραπείες και Διδασκαλία Ρέικι (και ένα νέο σύστημα Ρέικι που δημιουργώ τον τελευταίο καιρό AcuReiki) – Usui Reiki Shinpiden Master Teacher
 • Καθοδηγούμενους Διαισθητικούς Αυθόρμητους Διαλογισμούς
 • Spiritual Life Coaching / Συμβουλευτική/Καθοδήγηση
 • 2 χρόνια Κίνέζικη Ιατρική/Ηλεκτροβελονισμό,
 • Theta Θ Healing Practicioner [3ο επίπεδο Dig Deeper]
 • ΒιοΕνεργειακή Μάλαξη και Αντανακλαστική Πιεσοθεραπεία [Ρεφλεξολογία],
 • EνεργοΠΟΙΗΤΗΣΣτιχουργόςΚαλλιτέχνης (Rap/HipHop) Αφυπνιστικοί στίχοι (Στιχοθεραπεία)
 • Δηλώσεις και Προσευχές σε μουσική και μη,
 • Eργασία – Εκπαίδευση στην AGEAO SPAS
 • Διοργανωτής μαθημάτωνεργαστηρίων και συμμετέχων σε Retreat περί του Ολιστικού Φυσικού τρόπου Ζωής + Υγιείας (Νηστεία-Αποτοξίνωση, Βοτανοθεραπεία – φρουτοθεραπείες – σταφυλοθεραπεία, καρπούζι κλπ-), της διατροφής και της θρέψης σε όλα τα επίπεδα [Pranic Natural Living], περί της Ενδοέλιξης και της Ενθύμησης του Εαυτού, Αυτογνωσίας-Προσωπικής Ανάπτυξης, Διαλογισμού, Αναπνοής και οτιδήποτε άλλο έχει να συμβάλει στο να γίνει καλύτερο το τώρα ΜΑΣ. (διά ζώσης και εξ αποστάσεως)

Συνεργασίες με σπουδαίους ανθρώπους, στην Ελλάδα και μέλος σε Ολιστικό κέντρο στην Πορτογαλία – Paz e Amor, και στο EDEN Pranic Center, Iταλία στην σχολή Αγάπης Εαυτού, Αθήνα όπως και συμμετοχή σε περιβαλλοντικές, πολιτιστικές-πολιτισμικές και εθελοντικές ομάδες.

Εργάζομαι παράλληλα στη φύση, ζω στη φύση, και τρώω φυσικά, λίγο και πολλές φορές καθόλου, υποστηρίζω την ολιγοφαγία και τη μέγιστη απορρόφηση ενέργειας από την τροφή και το σύμπαν.

Είμαι σε επαφή με ανθρώπους που καλλιεργούνε αγνά προϊόντα και έχουν μια πιο απλή ζωή.

Υποστηρίζω την γείωση (γυμνή επαφή του πέλματος με την Γαία), σε καθημερινή βάση όσο περισσότερο.

Έχω γνώσεις πάνω στα βότανα, έχοντας κάνει και σεμινάρια εξειδικευμένης βοτανολογίας οπότε τη χρησιμοποιώ συμπληρωματικά.

Όπως την αρωματοθεραπεία και τους κρυστάλλους.

ΕΥχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο σου!
ΓΑΛΗΝΗ ΑΓΑΠΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΦΙΑ
We stop using INTERNET without measurement, start using INNERNET  

Peace, Love and Light!

Υ.Γ. – Mιλάω από 1ο ενικό σε 2ο ενικό, γιατί μιλάω από ψυχή σε ψυχή και οι ψυχές γνωρίζονται από πάντα. Όλα είναι Όλα, από τον Εαυτό στον Εαυτό με Αγάπη

“Η Γνώση του Εαυτού είναι η μεγαλύτερη μορφή Υπηρεσίας στην Ανθρωπότητα” 

Spread the love