Holistic Journey 2 HEALth

Φυσική Ζωή - Ολιστική Υγιεία


Καλώς Ήρθες στο ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΤΙΚΟ Online Retreat AYTOΓΝΩΣΙΑΣ μέσω της Υγρής-Eλάφρυνσης Διατροφής 9-21 Ημερών 🍹και την

ΑΝΘΟΦΟΡΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ!


Χαιρετίζω Συνοδοιπόρε!

 
Για 3ο χρόνο δημιουργούμε μια ομάδα όπου ο καθένας εντρυφεί με το δικό του μοναδικό τρόπο και βαθύτερα στον Εαυτό του μέσω της ΔΙΑ-ΘΡΕΨΗΣ(ΤΡΟΦΗΣ) μα φυσικά έχοντας συνεχώς Υποστήριξη και Καθοδήγηση!
 
Ετοιμάσαμε αυτό το 9ήμερο ή 21ήμερο για μία ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ, για ένα reset, μα ΚΥΡΙΩΣ για ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ μέσα από μία διαδικασία υγρής-ελάφρυνσης της διατροφής και ΔΙΕΡΥΝΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ως επακόλουθο ατομικά μα και συλλογικά με στόχο την ΥΓΙΕΙΑ σε όλα τα επίπεδα! 

Δύο μήνες μετά την τελευταία μας διαδικασία έρχεται το…
 
Πρόγραμμα 1-21 Απριλίου & 1-21 Μαϊου για ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ και ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ!
 

Το μεγάλο όφελος της Τεχνολογίας εδώ Βάση Μαρτυριών των συμμετεχόντων είναι ότι μας βοηθάει να Βιώσουμε μια Βαθειά Διαδικασία στο χωρο-χρόνο μας στο 100% σε αντίθεση με το αν γινόταν διά ζώσης!

Αυτο ΓΙΑΤΙ!..; Διότι σε αυτή τη διαδιακασία οι αλλαγές θα γίνονται σιγά σιγά στη καθημερινότητα μας σε αντίθεση με το να γινόταν δια ζώσης και να έπρεπε να επιστρέψουμε στο συνηθισμένο περιβάλλον μας όπου και θα ήταν πολύ στρεσογόνο και δύσκολο για τον καθένα να διατηρήσει την αλλαγή που έχει γίνει νωρίτερα. Ως αποτελέσμα αυτό θα οδηγούσε σε μικρή Αφομοίωση & Ενσωμάτωση της όλης διαδιακασίας.

ΥΓΙΕΙΑ = ΤΑ 5 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ = ΑΡΜΟΝΙΑ!

 
 
~ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΕ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ~
 
 
                                                                                                                🍑🍒🍏🥕

Είναι μια Έμπνευση που μου ήρθε να βοηθήσω με τον τρόπο μου και άλλους ανθρώπους που αναζητάνε την Αλήθεια, την Υγιεία και την Γαλήνη. Ο Απρίλιος και η Άνοιξη μας φέρνει χρωματιστά δώρα, εννοώντας τα φρούτα! Θα μυηθούμε περισσότερο στη δύναμη αυτών αλλά και των λαχανικών, πώς μας θρέφουν και πού μπορούμε να φτάσουμε όντας περισσότερο κοντά στη φύση-φυσική διατροφή!🤲

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ:

 1. Είναι για σένα που θέλεις να γνωρίσεις-θεραπεύσεις κάτι στο φυσικό σου σώμα, είτε για σένα που είσαι στο δρόμο της Πνευματικότητας-της Αλλαγής, της Αυτογνωσίας-της Προσφοράς θεραπείας σε άλλους και έχεις βαθύτερες αναζητήσεις, είτε βέβαια για οποιονδήποτε άλλο λόγο!🌞
 2. Είναι για σένα που χρειάζεσαι στήριξη 💪 στη μετάβαση της διατροφής σου, για σένα που έχεις θέματα υγιείας και δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις γιατί βαρέθηκες τις συνηθισμένες οδούς και οπτικές πάνω στην Διατροφή!
 3. Για σένα άνθρωπε μου που βαρέθηκες τον τρόπο ζωής που ζεί ο μέσος άνθρωπος και θέλεις την αλλαγή ΤΩΡΑ!

Ως γνωστόν και βιωματικόν θα έλεγα, το σημαντικό δεν είναι η αλλαγή αλλά η διατήρηση αυτής.

Αυτή η διαδικασία των 21ημερών {ΙΔΑΝΙΚΑ} θα σε βοηθήσει ✓ με βαθιές κατανοήσεις να μπείς βαθύτερα σε αυτό που αναζητάς χρειάζεσαι και θέλεις να πετύχεις στη ζωή σου.

Οι 21 ημέρες είναι αρκετές για να ξεκινήσει να δημιουργείται μια Νέα Συνήθεια.🌀

Η διαδικασία αυτή ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΣΤΙΚΗ [καθώς επικεντρωνόμαστε σε όλα τα πεδία-σώματα της υπόστασης μας] και ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ να βρούμε απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα μας! Περισσότερα μπορείς να δείς στα βίντεο και στις μαρτυρίες των ανθρώπων στο κανάλι μου στο ΥouΤube, στη σελίδα στο Facebook ή στο ΤikTok.

Ενδεικτικά κάποια μοιράσματα:

-Κατερίνα Τσουπλή ”Το αυτομαστίγωμα που είχα σταμάτησε, το ότι θα έτρωγα και μετά είχα ένιωθα ενοχές και δεν ένιωθα καλά. Τώρα είμαι πιο Συνειδητή και πρόσεξα οτι ΔΕΝ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΝΟΜΑΙ ΑΛΛΟ.”

-Aριάδνη: ”Είχα πάθει οξεία ρευματοειδή αρθρίτιδα το 2012. Ένιωθα βαριά. Τώρα νιώθω ελαφριά, ασυζητητί. Παρότι δεν κάνω πολύ κίνηση και προσπάθεια, η ευελιξία, η κίνηση μου για την άσκηση μου βγαίνει αβίαστα.”

-Μαρία Κεφαλουδάκη: ” α) Εδώ και αρκετό διάστημα είχα πρόβλημα με τα μαλλιά μου, έπεφταν τούφες και σταμάτησε αυτό χωρίς να το καταλάβω. 

β)Επίσης τα προβλήματα με τον ύπνο, είχα ανήσυχο ύπνο. Ξυπνούσα και κοιμόμουν λίγες ώρες αλλά μετά κοιμόμουν και ξυπνούσα φυσιολογικά μέσα στην ενέργεια.

γ)Είχα ένα πρόβλημα με τα πόδια μου, Νευρολογικό καθαρά. Το διάστημα των 21 ημερών ανακάλυψα ότι δεν είχα αυτό το βαρύ πόδι. Δέ μούδιαζε, δέν κολλούσε. Γιατί αυτό ήταν το πρόβλημα μου ότι δεν μπορούσα να περπατήσω ξυπόλητη.”

[και άλλες ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ-ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ στα βίντεο πιο κάτω]

Σε ΣΥΓΚΡΙΣΗ με πάρα πολλές διαδικασίες που υπάρχουν διά ζώσης & εξ’αποστάσεως και σε μερικές έχουμε συμμετέχει οι ίδιοι έχουμε συμπεράνει μέσα από την Εμπειρία μας & τα Μοιράσματα ανθρώπων που συμμετείχαν σε παρόμοιες αλλά και στις 21 ημέρες ότι αυτό το ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΤΙΚΟ Online Retreat των 21 ημερών είναι κάτι Πρωτότυπο. Μία διαφορετική Αντίληψη & Προσέγγιση στη Διαδικασία Αυτοθεραπείας & Αυτογνωσίας ταυτόχρονα!

 ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ:

 
Σχεδόν μέρα παρά μέρα και ανά 3 ημέρες βρισκόμαστε μια συγκεκριμένη ώρα, να ανταλλάξουμε την εμπειρία της προηγούμενης ημέρας. H διάρκεια της κάθε συνάντησης έχει αρχή-μέση και τέλος. Η διεξαγωγή της βασίζεται και στην Τέχνη Του Ακούειν, δηλαδή στην ομαδική εξάσκηση πάνω στην Ενεργητική ΑκρόασηΚατανόηση & ΕνΣυναίσθηση όλων των συμμετεχόντων!
 
 • Στις συναντήσεις κάνουμε πάντα κάποια πρακτική Ενσυνειδητότητας – Οραματισμού – Αναπνοές – Δηλώσεις – Μελέτη Κειμένου – Ενεργειακή Θεραπεία (ΕσωτερικήΕργασία), κάποια Διδακτική Ιστορία, Βίντεο – Μουσική και συζήτηση επί του θέματος της Υγιείας-Πνευματικότητας!
 
Αυτή τη φορά θα υπάρχουν παράλληλα κάποια βοηθητικά εργαστήρια-μαθήματα
[με επιπλέον συνεισφορά αλλά σε χαμηλότερο κόστος για τους συμμετέχοντες]
Αναπνοής-Διαλογισμού-Υoga Nidra(βαθιά συνειδητή χαλάρωση σε κύματα Θ, για άμεση αναζωογόννηση & θεραπεία!) & Κίνησης [bodywork] σχετικά με τη Καλύτερη Λειτουργία του Πεπτικού Συστήματος με ΣΤΟΧΟ τη:
 1. καλύτερη διαχείρηση συναισθημάτων
 2. ή για καλύτερη υγιεία των ζωτικών οργάνων της κοιλιάς & του εντέρο
 3.  Ακόμη και για την απελευθέρωση τραύματος από διάφορες ζώνες έντασης όπως τις αποκαλούμε
 4. και ενίσχυση του εγκεφάλου για καλύτερη διαύγεια
 5. όπως και στόχευση για καλύτερη λειτουργία της επίφυσης, Ενεργοποίση του Πνευμονογαστρικού Νεύρου & Καλύτερη Πέψη-Απορρόφηση-Εξάλλειψη(!)  
Η διατροφή που θα ακολουθεί ο καθένας έπειτα από επικοινωνία μαζί μου και μέσα από την ομάδα ποικίλει και για αυτό δεν χρειάζεται άγχος για τίποτα! Στην πορεία –ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ- μπαίνουν ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ! 
->Μπορεί να είναι από μία συμβατική διατροφή σε κάτι πιο ελαφρύ (π.χ. Καθόλου ζωικά για κάποιες ημέρες ή για κάποιο διάστημα της ημέρας).
->Κάποιος άλλος ίσως θέλει να κάνει ζωντανή διατροφή-ωμοφαγία αν νωρίτερα ήταν vegan.
->Κάποιος άλλος να μπεί σε φρούτα μόνο ή και σαλάτα, ή smoothies ή χυμούς κ.α. που βλέπουμε στη πορεία! Πάντα ο στόχος είναι να ελαφρύνουμε στο μέγιστο με εσωτερική και εξωτερική καθοδήγηση, πλήρη και ισορροπημένα.
 
 Θα μιλήσουμε και θα προσπαθήσουμε να μπούμε στην θεωρία και πράξη του να τρέφομαι αργά. Ή διαδικασία που θα ακολουθήσουμε θα μας βοηθήσει να εντρυφήσουμε σε ολόκληρο το φάσμα της σωστής ιδανικής θρέψης και η ΣΟΦΙΑ θα αναδυθεί από μέσα σου!
Με την καθημερινή σύνδεση μας, αλλάζει το μοτίβο αυτό γιατί η ενέργεια της ομάδας είναι υψηλή και οι αλλαγές γίνονται ΆΜΕΣΑ!⚡
 
Αν νιώθεις το κάλεσμα για αλλαγή, έλα μαζί μας χωρίς να φοβάσαι την μετάβαση και το πώς θα γίνει. ΕΧΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ!
 
ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
 
-To μαγικό φίλτρο-χαπάκι που λύνει τα πάντα διά μαγείας
-Μία ΜΟΝΟ ευχάριστη εμπειρία και αυτό διότι πολλές φορές αυτές οι διαδικασίες είναι βαθιές για κάποιους ανθρώπους και χρειάζεται να βιώσει και να συνειδητοποιήσει ο καθένας ξεχωριστά, αυτά που το σώμα τους δείξει/βγάλει προς τα έξω κατά τη διάρκεια της αυτοθεραπείας! 
ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ & ΠΟΙΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:

 

✓Διαρκή Στήριξη & Καθοδήγηση από την Ομάδα μας κατά την Διάρκεια ΟΛΩΝ των ημερών ανεξαρτήτως ώρας ή μέρας!

✓Καθόλου Πίεση, αλλά Σωστή Καθοδήγηση για να Κάνεις Πολύ Ομαλά & Ασφαλή Βήματα καθ’όλη τη Διάρκεια των ημερών!

✓Σωστούς Συνδυασμούς Τροφών [διότι πολλοί συνδυασμοί ΔΕΝ είναι οφέλιμοι]
✓ & Συνταγές για Αφεψήματα Βοτάνων & Θεραπευτικών Ροφημάτων, για Χυμούς-Smoothies_Kρέμες & Σούπες

✓Βαθιά Αποτοξίνωση του Οργανισμού από Τοξίνες και Μόλυνση από Βαρέα Μέταλλα

✓Μείωση των Φλεγμονωδών Διεργασιών

✓Συνολική Βελτίωση της Υγιείας και Αλλαγή Του Τρόπου Ζωής.

✓Επαναρύθμιση Σώματος και Άμεση Επανεκκίνηση [reset] σε μικρό χρονικό διάστημα.

✓Εξοικονόμηση Χρημάτων διότι Λαμβάνεις Αρκετή Γνώση και γίνεται Μεγάλη Πρόληψη & Αυτοϊαση]

✓Αποτοξίνωση και Ομαλοποίηση της Λειτουργίας του Πεπτικού Συστήματος

✓Σημαντική Βελτίωση των Επιπέδων Ζωτικότητας και της Συνολικής Ποιότητας Ζωής
 
 
 ✓Βελτίωση του μεταβολισμού
 
✓Μείωση της πείνας και η πρόσληψη θερμίδων (μειώνεται η αίσθηση πείνας και επανέρχεται ο μηχανισμός στην αρχική του κατάσταση)
 
✓Ενίσχυση ΟΛΙΚΑ του ανοσοποιητικού συστήματος και απομυθοποίηση ως ένα βαθμό σχετικά με το θέμα των βιταμινών

✓Ρύθμιση Βάρους πιο Κοντά στο Ιδανικό (ΟΧΙ απώλεια βάρους)
 
✓Βελτίωση της Ποιότητας του Ύπνου, Ρύθμιση του κύκλου Ύπνου, Πιο Συνειδητά, Θεραπευτικά και Ζωντανά Όνειρα.
 
✓Βελτίωση του Δέρματος από Δπυράκια-ακμή κλπ. [λάμπει φυσικά]
 
✓Απελευθέρωση του Πλήρους Δυναμικού του Σώματος
 
✓Αναδόμηση – Αναμόρφωση του Σώματος [το σώμα ”σουλουπώνεται” φυσικά!]
 
✓Βελτιωμένες Επιδόσεις στον Αθλητισμό
 
✓Θετική Άποψη για τη Ζωή και Πνευματική Διαύγεια
 
✓Συναισθηματική και Νοητική Ισορροπία
 
✓Εξοικονόμηση Χρημάτων
 
✓Έρχεσαι Ένα Βήμα πιο Κοντά στον Σκοπό της Ζωής Σου, στον ΘΕΑΥΤΟ ΣΟΥ (λαμβάνεις και καθοδήγηση)

Η αλλαγή για να γίνει και να διατηρηθεί χρειάζεται να πάμε από τη θέληση στη ΠΡΑΞΗ και να αφιερώσουμε χρόνο ! Έτσι καλλιεργούμε και την Αυτοπειθαρχία.

Θέλω όπως έχω βοηθηθεί και εγώ μέσα από διάφορες διαδικασίες-Μυήσεις μέ εργαλείο τη Διατροφή να βρείς και σύ τα δικά σου προσωπικά κλειδιά και απαντήσεις!

 
Να θυμάσαι ότι είναι Μαραθώνιος  και χρειάζεται προπόνηση και όχι αγώνας 100 μέτρων! Γι’αυτό λοιπόν κύρια ΠΡΟΘΕΣΗ μου είναι να έρθεις πιο κοντά στον Εαυτό σου, να τον αγαπήσεις, να κατανοήσεις χωρίς ενοχές και επικρίσεις πλέον.
 
Να θυμάσαι ότι είναι μαραθώνιος  και χρειάζεται προπόνηση και όχι αγώνας 100 μέτρων! Γι’αυτό λοιπόν κύρια ΠΡΟΘΕΣΗ μου είναι να έρθεις πιο κοντά στον Εαυτό σου, να τον αγαπήσεις, να κατανοήσεις χωρίς ενοχές και επικρίσεις πλέον.
 
Η ενεργειακή συνεισφορά για τις 9 ημέρες είναι 174€,
🍹& για τις 21 ημέρες, 297€(!) 
 
Τρόποι πληρωμής Revolut, PayPal ή eurobank-εθνική. [Μπορείς να κάνεις ακύρωση και να λάβεις όλο το ποσό μέχρι 7 ημέρες πριν την έναρξη του Retreat!]
 
👉Σε περίπτωση ανταλλαγής έστω και μέρος του ποσού ίσως είναι εφικτή!
👉Επίσης το 10% των χρημάτων πάει σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.
👉 Η διεξαγωγή των συναντήσεων μας θα γίνεται μέσω zoom. Η κάθε συνάντηση θα αποστέλλεται σε βίντεο με την δυνατότητα για λήψη! 📥
 
Σε περίπτωση που δε λάβεις ΑΡΚΕΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ-ΓΝΩΣΗ-ΕΜΠΕΙΡΙΑ από τη διαδικασία μας ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ 100% !
 
Καλόν είναι να γνωρίζεις, ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος διότι διαχειρίζομαι μόνος την διαδικασία ανεξάρτητα από την βοήθεια των ανθρώπων μου μέσα στις συναντήσεις και Επιδιώκω την Μέγιστη Ποιότητα του Retreat!
Ήδη υπάρχουν κρατήσεις θέσεων και αν δεν θέλεις να χάσεις αυτή την ευκαιρία & Νιώθεις το Κάλεσμα μπορείς να κλείσεις τη θέση σου επικοινωνόντας ΕΔΩ ή στη συνέχεια στο κουμπάκι από κάτω! 🙂
 
ΜΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ… Εάν δεν θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου, Αν δεν αναζητάς πραγματικά την υγιεία σου και συνολικά την Αυτοβελτίωση σου και Δεν είσαι πρόθυμη/ος να αφήσεις πίσω παλιά περιοριστικά μοτίβα σκέψεων – προγραμμάτων.
 
Σε καιρούς όπως αυτοί που όλα τρέχουν τόσο γρήγορα ΑΝΑΓΚΗ ΕΣΤΙ να είμαστε ευέλικτοι και έτοιμοι για κάθε αλλαγή ώστε να διατηρούμε την Ισορροπία και την Αρμονία στη ζωή μας σε όλα τα επίπεδα!
Πλέον έπειτα από εμπειρία 5 χρόνων στον δρόμο αυτό εμπιστεύομαι τον εαυτό μου και την διαδικασία μα κυρίως αυτό που με κρατάει είναι η εμπιστοσύνη και οι αλλαγές των ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτό!
 
Αν το νιώθεις και έχεις οποιαδήποτε απορία συνδέσου μαζί μου έστω και για μια επικοινωνία επί του θέματος!

Μετά το πέρας της διαδικασίας μπορείς να κάνεις επανεξέταση για να γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης σου(μπορεί να πέσουν τιμές χοληστερίνης, ζάχαρο κλπ)

[Η ώρα του προγράμματος ενδέχεται να τροποποιηθεί ανάλογα με τον χρόνο, την ανάγκη και την ενέργεια της ομάδας.]
 
Τέλος, να επισημάνω ότι σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά κάποια αγωγή γιατρού που παίρνει κάποιος και ο όρος θεραπεία έχει την πιό πνευματική έννοια όπου χρησιμοποιείται μέσα στο κείμενο. Δηλαδή την επαναφορά στην αρχική κατάσταση του οργανισμού. Δρούμε ολιστικά και συμπληρωματικά για το μέγιστο όφελος μας!
Πριν τη συμμετοχή σου θα χρειαστεί να απαντήσεις σε ένα ερωτηματολόγιο.
 
ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ!!
 
Απολλώνιος, 
       ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΑ
 
 
                                                                            ΕΥ ΕΙ ΑΕΙ 🍹🌿

Λίγα λόγια για τον Απολλώνιο

Xαιρετίζω!

Ονομάζομαι Μαραμής Γεώργιος Απολλώνιος. Γεννήθηκα σε ένα χωριό του Ολύμπου. Zούσα-ζώ εν μέρει Κρήτη από το 2017, μα Όπου γής και πατρίς τα τελευταία 3 χρόνια, γνωρίζοντας την Ελλάδα κυρίως και κάποια μέρη της Ευρώπης, όπως και Ταϊλάνδη, με τους τελευταίους μήνες να έχω γυρίσει στο βουνό μου όπωςλέω στον Όλυμπο.

Από μικρός ήμουν αναζητής της Α-λήθειας, και απο τα 13 ξεκίνησα να ακούω και να γράφω στίχους Ραπ, κοινωνικοπολιτικού περιεχομένου κυρίως, κάνοντας διάφορα events και πέρασα πολύ ενεργά από διάφορα κινήματα και ομάδες ώσπου το 2017-18 οι συγκυρίες με έφεραν σε ένα σημείο μηδέν. (0=Αρχή/Τέλος)

Το μονοπάτι της Αυτογνωσίας, της προσωπικής ανάπτυξης, της φυσικότητας η αλλιώς πνευματικότητας και το Ολιστικό Ταξίδι προς την Υγιεία, προς το Φως με διάλεξε. Εργάστηκα σε καθημερινή βάση με τον Διαλογισμό από το 2017 για να μάθω να ελέγχω – θεραπεύσω το θυμό που είχα έως τότε, όπου και άρχισε να με μεταμορφώνει.

Το 2018 έγινε η Καρδιακή μου ΑΦΥΠΝΙΣΗ! μέσα από μία θεραπευτική συνεδρία. Πολλοί με ρωτάνε ”Πώς το εννοείς;” Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας η θεραπεύτρια μου είπε ”Για να εξελιχθείς από εδώ και πέρα χρειάζεται να ανοίξει η καρδιά σου”. Αυτό ήταν! Ξαφνικά άρχισα να κλαίω και να αναπνέω γρήγορα και να βλέπω ένα λευκό χρυσό φώς να βγαίνει από την καρδιά μου!  Ήταν Εκείνη η Στιγμή που Συνειδητοποίησα (1) σε όλα μου τα κύταρρα ότι η Υπηρεσία, η Αγάπη, ο Σεβασμός, η Μη βία, η μη βίαιη επικοινωνία, το Γνώθι Σ’αυτόν είναι Ο Δρόμος προς μία καλύτερη, Υγιή, αρμονική κοινωνία, ένας δρόμος προς την “Φώτιση” και την Νέα Γη. (2) Ότι ΠΡΕΠΕΙ να ασχοληθώ με τις πιο απλές Φυσικές-Παραδοσιακές Θεραπείες και έτσι και έγινε από εκείνη τη μέρα!

Η λέξη Υγιεία με έκανε να μπω βαθύτερα σε αυτό το μονοπάτι (ΎΔΩΡ-ΓΑΙΑ-ΙΕΡΟ(ΑΙΘΗΡ)-ΕΙΛΙ(ΠΥΡ)-ΑΗΡ), τα 5 στοιχεία σε ισορροπία!

Έκτοτε εργάζομαι εν μέρει ως Ολιστικός Ενεργειακός Θεραπευτής-Εκπαιδευτής, Εμπνευστής-Καθοδηγητής, Συν-Οδοιπόρος
σε προσωπικές συνεδρίες μα κυρίως σε/με Ομάδες.

Επίσης ένας ακόμη τομέας που εργάστηκα στο κομμάτι της Ψυχικής Υγιείας – Αναπνοής-Διαλογισμού ως καθοδηγητής/εκπαιδευτής είναι μία Αμερικανική Πολυεθνική αναλαμβάνοντας τους τομείς της Ευρώπης – Αφρικής και Μέση Ανατολής.

Έχω κάποιες πιστοποιήσεις & βεβαιώσεις από προγράμματα 
”CONSCIOUS BREATHWORK Instructor {300ωρών}•Εκπαιδευτής Breathwork/Pranayama “Life Awareness Project” 150hr +
•Breatharian HEALing Level 2
• Εκπαιδευτής-Θεραπευτής με τεχνικές αναπνοών (Breathwork+Pranayama), {•Πιστοποιητικό στην Ρranayama of Hatha Yoga + Traditional Yoga Nidra (Ύπνος με Επίγνωση που οδηγεί σε βαθιά χαλάρωση και σε διευρυμένες καταστάσεις Συνείδησης) Teacher training, Yoga Alliance}
•Γνώσεις στην φιλοσοφία της Yoga και Qi Gong,
•Samma Karuna [Thailand] Multi-Style Breathwork Practicioner and
Facilitator Program
•Dan Brule Fundamentals Breathwork
•Μαθητής της μεθόδου “The Wim Hof Method” κ.α.}
•Θεραπείες και Διδασκαλία Ρέικι (και ένα νέο σύστημα Ρέικι που δημιουργώ τον τελευταίο καιρό AcuReiki) – Usui Reiki Shinpiden Master Teacher
• Καθοδηγούμενους Διαισθητικούς Αυθόρμητους Διαλογισμούς
•Διαλεκτική Διάδραση & Μαιευτική [κοντά στο Πνευματικό Life Coaching]
•2 χρόνια Κίνέζικη Ιατρική/Ηλεκτροβελονισμό,
•Theta Θ Healing Practicioner [3ο επίπεδο Dig Deeper]
•Βιο-Ενεργειακή Μάλαξη και Αντανακλαστική Πιεσοθεραπεία [Ρεφλεξολογία],
•EνεργοΠΟΙΗΤΗΣ – Στιχουργός-Καλλιτέχνης (Rap/Hip-Hop) Αφυπνιστικοί στίχοι (Στιχοθεραπεία)

•Διοργανωτής μαθημάτων-εργαστηρίων και συμμετέχων σε Retreat περί του Ολιστικού Φυσικού τρόπου Ζωής + Υγιείας (Νηστεία-Αποτοξίνωση, Βοτανοθεραπεία – φρουτοθεραπείες – σταφυλοθεραπεία, καρπούζι κλπ-), της διατροφής και της θρέψης σε όλα τα επίπεδα [Pranic Natural Living_Nourishment],

Συνεργασίες με σπουδαίους ανθρώπους, στην Ελλάδα και μέλος σε Ολιστικό κέντρο στην Πορτογαλία – Paz e Amor, και στο EDEN Pranic Center, Iταλία στην σχολή Αγάπης Εαυτού, Αθήνα προσφέρωντας ανιδιοτελώς όπως και συμμετοχή σε περιβαλλοντικές, πολιτιστικές-πολιτισμικές και εθελοντικές ομάδες.

Εργάζομαι παράλληλα στη φύση, ζω στη φύση, και τρώω φυσικά, λίγο και πολλές φορές καθόλου, υποστηρίζω την ολιγοφαγία και τη μέγιστη απορρόφηση ενέργειας από την τροφή και το σύμπαν.

Είμαι σε επαφή με ανθρώπους που καλλιεργούνε αγνά προϊόντα και έχουν μια πιο απλή ζωή.
Υποστηρίζω την γείωση (γυμνή επαφή του πελματος με την Γαία), σε καθημερινή βάση όσο περισσότερο.
Έχω γνώσεις πάνω στα βότανα, έχοντας κάνει και σεμινάρια εξειδικευμένης βοταναλογίας οπότε τη χρησιμοποιώ συμπληρωματικά. Όπως την αρωματοθεραπεία και τους κρυστάλλους.

ΕΥχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο σου!

ΓΑΛΗΝΗ ΑΓΑΠΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΦΙΑ
We stop using INTERNET without measurement, start using INNERNET


Υ.Γ. – Mιλάω από 1ο ενικό σε 2ο ενικό, γιατί μιλάω από ψυχή σε ψυχή και οι ψυχές γνωρίζονται από πάντα. Όλα είναι Όλα, από τον Εαυτό στον Εαυτό με Αγάπη

“Η Γνώση του Εαυτού είναι η μεγαλύτερη μορφή Υπηρεσίας στην Ανθρωπότητα” 

 

Μοιράστε το άρθρο:

Έχετε απορίες; Ρωτήστε με.

Συμπληρώστε το τηλέφωνο για πιο άμεση ενημέρωση.
 • Η επικοινωνία μας είναι εμπιστευτική.
 • Τίποτα δεν θα δημοσιοποιηθεί.
 • Δεν έχετε καμιά υποχρέωση αγοράς.