Holistic Journey 2 HEALth

Φυσική Ζωή - Ολιστική Υγιεία

“Open Your Heart” | BREATHE & MEDITATE RETREAT | (SHAMANIC & MEDITATION RETREAT) 24-29/7 στην Αίγινα

"Open Your Heart" | BREATHE & MEDITATE RETREAT |

(SHAMANIC & MEDITATION RETREAT) 24-29/7 στην Αίγινα

Ένα Συμπόσιο Εναλλακτικής Θεραπείας, Σαμανικών Τεχνικών, Υψηλού Διαλογισμού και τέχνης
στον Αρχαίο Ναό της Αφαίας στην Αίγινα.

Χαιρετίζω Συνοδοιπόρε! Είναι γεγονός ότι η σύμπραξη – συνεργασία ομονοούμενων ανθρώπων έχει αρμονική, δυναμική και δυνατή συνέργια.

Με αφετηρία τη θέση αυτή είναι ανάγκη στις μέρες μας να ανεβάσουμε τις δονήσεις μας και να εμβαθύνουμε όσο γίνεται στον Εαυτό μας.  Άλλωστε ”Η Αυτογνωσία είναι η Μεγαλύτερη μορφή Υπηρεσίας στην Ανθρωπότητα” και αυτή τη στιγμή το έχουμε ανάγκη όλοι μας.

Με άλλα λόγια, χρησιμοποιώντας εργαλεία του σαμανισμού, της αναπνοής, διαλογισμού – γιόγκα, προσεγμένης υψηλοδονητικής διατροφής κ.α. ξεκλειδώνουμε και ανοίγουμε το ποτάμι της ροής της Ελευθερίας, της Υγιείας, της Αφθονίας, της Εσωτερικής Δύναμης! Ισορροπούμε την αρσενική και θηλυκή ενέργεια (πολικότητα) μέσα μας και αυτό εκδηλώνεται φυσικά στον εξωτερικό μας κόσμο!

Τί είναι τα Πνευματικά Retreats και Ποιά τα οφέλη :

 • Τα Πνευματικά Retreats είναι πολύ σημαντικά για την βαθιά μας ψυχική και σωματική ανανέωση.
 • Έτσι οι ενεργειακές τεχνικές που λαμβάνουν μέρος στην φύση, μακριά από την καθημερινότητα μας και το ενεργειακό περιβάλλον του σπιτιού μας, μπορούν να προσφέρουν ουσιαστικές θετικές και άμεσες αλλαγές και θετικούς αναπρογραμματισμούς.
 • Είναι γνωστό ότι η Αφαία είναι μια ανοιχτή δίοδο φωτός και υψηλής δόνησης που μπορεί να μας εξαγνίσει βαθιά και να ανεβάσει την δόνηση μας σε επίπεδα αρμονίας, μιας και πολλές διαδικασίες θα λάβουν μέρος στο δάσος κοντά στον αρχαίο Ναό της Αφαίας.
 • Εξίσου σημαντικό για την συναισθηματική μας πληρότητα είναι η σύνδεση με άλλους ανθρώπους σε επίπεδο καρδιάς και αλήθειας. Ως σύγχρονοι άνθρωποι, οι περισσότεροι ζούμε αρκετά απομονωμένοι. Βαθιά σε ψυχικό επίπεδο έχουμε ξε-χάσει την έμφυτη αίσθηση της ομάδας, της φυλής, της κοινωνικότητας πέρα από τους τύπους!
Όπως λέγει ο Αριστοτέλης ο άνθρωπος είναι <<φύσει πολιτικόν ζώον>>.✨
Ανάγκη εστί το άνοιγμα καρδιάς και η σύνδεση φιλίας. Είναι ένα από τα πολύτιμα δώρα που βιώνει κάποιος στις πνευματικές διακοπές.

Τι περιλαμβάνει:

✨Pujas – Υψηλές Ιεροτελεστίες Διαλογισμών που μας Απελευθερώνουν από Κάρμα και έλκουν Νέες Συγχρονικότητες στη ζωή μας και λαμβάνουν χώρα στο Ναό της Αφαίας!
 
🌬️ B R E A T H WORK ~ Βαθιές Μεταμορφωτικές Αναπνοές για Θεραπεία του Τραύματος και Απελευθέρωσης, για Αποτοξίνωση, για Εξισορρόπηση του Συναισθηματικού και Νοητικού σώματος, για καλύτερη και πιο Αμεση Διαχείριση των Συναισθημάτων και κάθε Κατάστασης στη Ζωή μας (Shamanic Breathwork, Sufi Breathwork, Deep Transformational Breathwork..)
 
🌿Σαμάνικες Θεραπείες για σύνδεση με κομμάτια της ψυχής μας. Όπως λένε οι Σαμάνοι ” Το Αληθινό Ταξίδι της Ψυχής Μας”
Μας βοηθάνε να αποβάλλουμε βάρη και να Δημιουργούμε Χώρο!
 
🧘 Yoga στη Φύση, Αναπνοές. Ενεργειακές πρακτικές που έρχονται από την Κινεζική Φιλοσοφία
 
🌀 Φιλοσοφικές κουβέντες ώστε να Ενδυναμώσουμε τη Στοϊκότητα μας και να βρούμε – δούμε λύσεις για τη καθημερινότητα μας
 
~Αυθόρμητες ασκήσεις για το άνοιγμα της καρδιάς
~Συμβουλές – Καθοδήγηση πάνω στο θέμα της Δια-Τροφής
 
Μαζί, θα σας προσφέρουν υπέροχες πνευματικές εμπειρίες η Isha Ichashaktiananda Δασκάλα Υψηλής Πνευματικότητας εδώ και 20 χρόνια και ο Απολλώνιος Δάσκαλος Ρέικι και Αναπνοής καθώς και Καθοδηγητής στη Πνευματική Θρέψη – ΥψηλοΔονητική Διατροφή
 

Στόχος είναι να πετύχουμε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα μεγάλα αποτελέσματα και βαθιές εντυπώσεις σε όλα τα επίπεδα. 

Το πρόγραμμα:

 • Το πρόγραμμα μας περιλαμβάνει διαδοχικά είτε πρωινή είτε μεσημεριανή πρακτική, κάποια από τις παραπάνω και κάθε βράδυ τελετή που λαμβάνει χώρα στο πεδίον του Ναού της Αφαίας.
 •  Τη μία ημέρα θα περάσουμε με καραβάκι από την Πέρδικα απέναντι στο νησάκι ”Μονή Αίγινας”
 • Θα έχουμε κάτι καλλιτεχνικής Φύσης, ίσως θέατρο ή μυητικός χορός, Αυτογνωσία μέσω στίχων.
 • Αξίζει , επιπλέον ν’ αναφερθούμε στη Μουσική Βραδιά με Αρχαία Ελληνική Λύρα με τον συνοδοιπόρο και αγαπημένο φίλο Αθανάσιο Κλεώπα που ενδέχεται να συμμετέχει (έκπληξη!)
 • Επιπλέον βραδιά ψυχαγωγίας στη θάλασσα με μουσική και παιχνίδι με τη.. φωτιά
 • Θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για ατομική σύνδεση με την Αίγινα αλλά και ομαδική.
 • Υπάρχει ομάδα στο facebook ή για όποιον δεν έχει επικοινωνούμε τηλεφωνικώς για τη μεταφορά μας από Πειραιά προς Αίγινα, ώστε να μοιραστούνε τα έξοδα!
 • Η συνεισφορά για τη συμμετοχή είναι στα 150 ε

        Απ’όλα τα παραπάνω, αξίζει να τονιστεί ότι μέσα από τη Σύνδεση αυτή δημιουργείται ένας δυνατός φωτεινός πυρήνας! Σας περιμένουμε να συνδεθούμε με Σεβασμό, Αγάπη, Ταπεινότητα και Αλήθεια!

Spread the love

Μοιράστε το άρθρο:

Έχετε απορίες; Ρωτήστε με.

Συμπληρώστε το τηλέφωνο για πιο άμεση ενημέρωση.
 • Η επικοινωνία μας είναι εμπιστευτική.
 • Τίποτα δεν θα δημοσιοποιηθεί.
 • Δεν έχετε καμιά υποχρέωση αγοράς.
Διαβάστε επίσης

Άλλες δραστηριότητες